کد خبر: ۶۵۷۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۸
تعداد بازدید: ۷۵۶
یافته های پژوهشی نشان می دهد مادرانی که شش ماه به فرزندشان شیر داده و دارای شاخص توده بدنی سالمی هستند از فرزندشان در مقابل بیماری کبد چرب در سنین نوجوانی حفاظت می کنند.
شیر مادر از ابتلای فرزند به کبد چرب محافظت می کند
مطالعه محققان استرالیایی نشان می دهد تغذیه با شیر مادر با بسیاری از فواید سلامت برای نوزاد همراه است؛ یکی از این فواید کاهش ریسک ابتلا به کبد چرب غیرالکلی در نوجوانی است.

محققان دریافته اند نوزادانی که حداقل به مدت شش ماه با شیر مادر تغذیه شده اند در مقایسه با نوزادانی که کمتر از شش ماه از شیر مادر تغذیه کرده اند سه برابر کمتر در معرض ریسک ابتلا به کبد چرب در نوجوانی قرار دارند.

آنها همچنین دریافتند شاخص توده بدنی قبل از بارداری، میزان چربی بدن و سلامت عمومی مادر هم با کاهش ریسک ابتلا با این بیماری در فرزند مرتبط است.

نوزاد مادران دارای شاخص توده بدنی (BMI) بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹، نصف سایر نوزادان در معرض خطر ابتلا به بیماری کبدی قرار دارند.

به گفته محققان، مطالعات قبلی همواره ارتباط بین سلامت متابولیکی مادر و پیامدهای سلامت کودک، از جمله ابتلا به دیابت، سندروم متابولیک، چاقی و بیماری کبد چرب غیرالکلی را نشان داده است.
شفاآنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: