به گزارش خبرداغ به نقل از همشهریآنلاین: برای خرید هندوانه ما همیشه وسواس خاصی از خود نشان میدهیم و دلمان میخواهد، رسیدهترین، شیرینترین و آبدارترینش را انتخاب کنیم.
گاه از فروشنده میخواهیم بهترین را برایمان انتخاب کند و او نیز با زدن چند ضربه به هندوانه و گوشکردن به صدای ایجادشده، یکی را برایمان انتخاب میکند. اما این روش چندان هم مطمئن نیست، به همین خاطر دانشمندان با درنظر گرفتن این مهم که رطوبت یک عامل ضروری برای ارزیابی کیفیت داخلی هندوانه تازه است، روش جالبی را برای تشخیص هندوانه خوب از بد ابداع کردهاند.